Onze diensten

Website laten ontwerpen

Je website is je visitekaartje, en daarom wil je dat ie er zo goed mogelijk uitziet en op en top werkt. Om beter in te kunnen spelen op je wensen en doelgerichter te kunnen ontwerpen, is het belangrijk dat we van tevoren samen in kaart te brengen wat het doel van de website is. Hierbij combineren we jouw visie en onze expertise. Naast een online visitekaartje, moet een website tegenwoordig ook een tool zijn om je klanten te converteren. Ook hier voldoen onze sites aan. 

Webshop laten ontwerpen

We doen met z’n allen steeds meer aankopen op het internet en e-commerce wordt steeds belangrijker. Het is daarom belangrijk om op te vallen tussen alle concurrentie. Naast een divers aanbod is een goed ontworpen website ook van belang om je concurrentie voor te blijven. Daar kunnen wij je bij helpen.

Wij leveren websites die naadloos aansluiten op je bedrijf en zorgen voor hoge conversie. Je kan bij ons terecht voor webshops voor allerlei branches, bijvoorbeeld make-up, mode of elektronica. 

Webapplicatie laten ontwerpen

Wanneer je een webapplicatie wil laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres. Op het eerste oog lijken webapplicaties vaak op websites, maar er is wel degelijk een verschil. Het is namelijk een applicatie op het web. Vergelijkbaar met een app op je smartphone, maar dan gebruik je hem vaak op de computer. 

In onze webapplicaties wordt veel rekening gehouden met UX. Dit staat voor user experience (gebruikerservaring) en is een belangrijk onderdeel van het ontwerpen van een webapplicatie, omdat er zo rekening wordt gehouden met de wensen van de mensen die de app daadwerkelijk gaan gebruiken.